Vrei picturi pe numere cu peisaje de toamna? Vezi colectia impresionanta de la Pictorul Fericit

26.6.24  Ethos Plus
pictorul-fericit-picturi-pe-numere-flori

Iti place sa pictezi? Esti un suflet creativ care prefera activitatile linistite, din confortul casei, distractiilor din societate? Vrei sa fii pregatit/a pentru orice sezon din an cu lucruri de facut? Alege pictura pe numere cu peisaje de toamna, pentru sezonul nostalgic. O colectie bogata si minunata de produse vei gasi la Pictorul Fericit pe site.

De ce sa alegi pictura pe numere ca hobby in viata ta

Cauti o activitate artistica terapeutica si satisfacatoare si te intrebi daca pictura pe numere nu este prea simpla pentru un adult? Eu zic sa te pregatesti sa fii uimit de beneficiile remarcabile pe care le poate avea o asemenea activitate asupra starii tale.

In primul rand te poate ajuta sa scapi de stres, sa nu mai fii atat de anxios, iti va dezvolta creativitatea si te va ajuta sa te concentrezi mai bine. Exact ca atunci cand faci un puzzle. Fiind vorba de o pictura care este impartita in mai multe sectiuni in functie de culoarea de aplicat, trebuie sa fii foarte atent ca sa-ti iasa bine. Va trebui sa nu depasesti si sa umpli cu culoarea care trebuie exact unde trebuie.

Stiai ca pictand pe numere iti poti imbunatati inteligenta emotionala?

Vei citi, in continuare, despre beneficiile pe care le poate avea asupra ta ca hobby aceasta activitate artistica si terapeutica. Esti un workaholic care are nevoie sa se relaxeze complet? Esti un parinte care vrea sa scape un pic din stresul cauzat de copiii galagiosi? Sau poate ca esti o persoana care doreste sa-si exploreze mai mult partea artistica? Pictura pe numere iti poate oferi multiple binecuvantari.

Pictura pe numere iti poate dezvolta creativitatea

Pictatul in general stimuleaza gandirea creativa deoarece sub orice forma s-ar exercita presupune imaginatie si arta. Stiai, spre exemplu, ca acea parte creativa a creierului tau, se dezvolta atunci cand iti petreci timp in fata sevaletului?

Petrecandu-ti mai mult timp cu pictatul si creand arta, sub orice forma ar fi ea, te exprimi liber din punct de vedere artistic. Cand din nimic, treptat, sub ochii tai apare o pictura pe numere peisaje de toamna, parca esti nu numai mandru de creatia ta, dar si mai binedispus.

Pictura pe numere ajuta la atenuarea stresului si a anxietatii

Ai crede daca cineva iti va spune ca pictura te ajuta pe super multe parti? Adica stiai ca activitatea aceasta iti este prielnica atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea psihica si emotionala?

Prin pictat, ne putem exprima mai usor si mai liber emotiile si crea si o forma de arta in acelasi timp. Ceea ce obtinem in mare este capacitatea de a combate stresul si a ne clarifica emotiile. E inedit cum poti sa-ti pui mintea la treaba pentru a picta si totusi sa te relaxezi si sa uiti de orice altceva, in acelasi timp.

Alege picturi pe numere flori sau animale si bucura-te de procesul creativ.

Pictura pe numere cu peisaje de toamna sau alte tipuri de peisaje iti sporeste capacitatea de concentrare

Pictura pe numere sporeste capacitatea de concentrare deoarece este o sarcina meticuloasa de indeplinit. Aceasta necesita strictete si atentie, ca sa nu gresesti si sa o iei pe alaturi sau sa folosesti o culoare in loc de alta. Ca in cazul copiilor cand coloreaza un desen gata impartit pe bucati si nu trebuie sa depaseasca marginile, asa si tu cu acest gen de pictura.

Nici nu poti lasa culorile acrilice prea mult timp fara sa fie folosite deoarece se vor usca. Nici nu poti folosi prea multa apa deoarece nu se vor mai vedea la fel de intense pe tabloul final. E nevoie de concentrare si si strictete pentru a crea ceva cu adevarat magic.

Cu cat esti mai dedicat unei asemenea activitati oferite de Pictorul Fericit, cu atat mai putin te vei uita la ceas. Ceea ce inseamna ca vei fi acolo 100% si vei scapa de stres si de cotidian in timpul lucrarii propriu zise. Bine, iti poate lua cateva zile sau o saptamana intreaga. In functie de nivelul de dificultate si de dimensiunile picturii, de timpul liber pe care il ai la dispozitie pentru asta, dar tot tu esti cel mai castigat.

Tu ce semn mai astepti pentru a te apuca de pictat?

Contact:

contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540